Onze collectie mannenkleding

Een kleine introductie van onze collectie mannenkleding vind je op onze site. Maar Weber Mannenmode is natuurlijk veel meer dan alleen een website. Net zoals herenmode meer is dan enkel broeken of shirts.

Het complete plaatje vind je daarom alleen in de winkel. Daar kunnen we je helpen om in een mum van tijd die perfect zittende broek of trui te vinden. En, past dat colbertje nét niet helemaal? Geen zorgen, op maat laten maken kan ook!

 

Kom eens langs voor een heerlijke kop koffie of cappuccino én advies op maat!

 

Van jeans, overhemden en colberts tot complete kostuums

Elk merk heeft zijn eigen expertise. Zo kun je bij ons onder andere jeans vinden van de geliefde merken Mustang en Brams Paris. Verder verkopen we de fijne ‘bodyfit’ Olymp overhemden, die perfect zitten. Van Digel, Carter & Davis en New Line verkopen we bovendien:

 • Colberts
 • Pantalons
 • Kostuums

Accessoires: van riemen en bretels tot stropdassen

Een kostuum kopen gaat vaak gepaard met de aanschaf van diverse accessoires. Gelukkig verkopen wij daarom eveneens diverse:

 

 • Riemen
 • Bretels
 • Stropdassen

In onze collectie vind je bijvoorbeeld Digel en Chapeau d’Or stropdassen en riemen van SF.

 

Een uitgebreider overzicht van enkele van onze merken vind je op de site. Toch is de beste ervaring rechtstreeks in de winkel, wellicht onder het genot van een kopje koffie. Daar kunnen we desgewenst meteen met je meedenken!

 

Ideeën opdoen kan prima bij Weber Mannenmode

Tijdens de introductie van elke nieuwe collectie maken we de winkel opnieuw op. We zorgen dan dat alle paspoppen weer een frisse outfit hebben. Zo kunnen onze klanten ideeën opdoen. Bekijk een prachtig voorbeeld van een eigentijds kostuum aan de linkerkant. Of ga voor een look zoals de stoere broek met colbert, trui, overhemd en riem zoals in de afbeelding hier rechtsonder. Het blijft leuk om met diverse items te experimenteren en merken of kledingstukken te combineren.

Nog meer uit onze collectie mannenkleding

Onze collectie mannenkleding wordt bovendien uitgebreid met de must haves die elk seizoen heeft. Zoals in de zomer uiteraard de t-shirts of polo’s en in de winter juist de truien en vesten. Enkele van onze merken, waaronder Fynch-Hatton, Redmond en Robello, bieden je een ruime keuze truien en vesten.

Bekijk onder andere de merken Donar, Finnmark, Jupiter en Alan Red voor:

 • T-shirts
 • Leren jacks
 • Jacks

Uiteraard is dit slechts een greep uit ons assortiment. Voor alle merken herenkleding geldt echter dat wij ze met zorg uitgekozen hebben. Wij hechten waarde aan kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Sokken en boxershorts

Om het je helemaal gemakkelijk te maken (winkelen is tenslotte niet de hobby van iedere man!) kun je bij ons ook direct enkele paren nieuwe sokken kopen. Tot slot maken ook boxershorts onderdeel uit van ons assortiment, om onze collectie mannenkleding compleet te maken. Probeer eens onze:

 • Sokken van Falke
 • Boxershorts van Alan Red