Bestel nu je kerstcadeaubon online

online cadeaubonKerst zal er dit jaar iets anders uitzien dan normaal. Toch kunnen we er samen een mooie tijd van maken. Wil jij iemand anders (of jezelf) verrassen met een mooi presentje onder de kerstboom? Wat dacht je van een kerstcadeaubon? Nu met 25% extra tegoed. Plus, de komende weken kun je online of telefonisch je bestelling doorgeven. Wij verzenden gratis of bezorgen in en rondom Beilen (20 km).

Even anders dan anders

Vanaf vandaag zijn we weer in lockdown. Dat betekent dat ook wij onze deuren hebben moeten sluiten. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, iedereen heeft er op de een of andere manier wel mee te maken. En zo hebben de nieuwe maatregelen ook invloed op de feestdagen. Die zullen net even anders gaan dan anders.

Graag willen we er ondanks alles samen toch een gezellige kerst van maken.

Kerstcadeaubon onder de boom

Gelukkig zijn er mogelijkheden! Wat dacht je van een mooi presentje in de vorm van een kerstcadeaubon? Via onze website verkopen we diverse cadeaubonnen. En als extraatje doen wij er maar liefst 25% bovenop! Dat betekent dat je dus extra voordelig kunt winkelen, zodra wij onze deuren weer mogen openen komend jaar. Betaal je 10 euro, dan krijg je 12,50. Bij besteding van 15 euro ontvang je 18,75 tegoed. 25 euro levert je 31,25 op. En wanneer je een bon van 50 euro koopt, heb je dus 62,50 euro shoptegoed.

Bestel direct in onze webshop

cadeaubonVerras iemand anders of verwen jezelf met onze kerstcadeaubonnen. Je hebt de keuze uit:

Nu met 25% extra tegoed!

De cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig en kunnen verzilverd worden zodra de winkel weer open gaat.

Bestel direct!

 

Namens Weber Mannenmode, een warme groet!

kerstgroet van Weber Mannenmode

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.