Coupeuse service

Heb je het perfecte kostuum gevonden, maar is je pantalon net te wijd of te smal? Geen probleem! Wanneer je bij Weber Mannenmode kleding koopt, zorgen wij ervoor dat het perfect op maat gemaakt wordt. Wij bieden namelijk een coupeuse service.

Coupeuse service: je pak op maat gemaakt

Het kan gebeuren dat je dé pantalon of hét colbert van je favoriete merk [link] hebt gevonden, maar dat de maat net niet helemaal goed zit. Dat geeft niks, laat je aankoop bij ons achter en onze coupeuse service zorgt ervoor dat het op maat gemaakt wordt.

Digel: het merk dat je kunt combineren

Wist je dat Digel kostuums combineerbaar zijn? Dat wil zeggen, je kunt de pantalon van de ene maat combineren met een colbert van een andere maat. De meeste merken hebben complete kostuums slechts in één maat. Digel maakt het mogelijk om een kleinere broek met een groter colbert te combineren, of andersom!

Overhemd met extra lange mouw of andere print

Heb je een mooi overhemd van Olymp gevonden, maar zou je die met een extra lange mouw willen bestellen? Dat kan! Of wil je een overhemd wel in die maat bestellen, maar zou je een andere print willen? Ook dat kan! Wij hebben in de winkel diverse boeken van verschillende fabrikanten. Hierin staan alle beschikbare kleuren en prints. Wij bestellen zo een andere print voor je, of een overhemd met extra lange mouw.