Herfst, wat heb je te koop bij Weber Mannenmode?

Herfst bij WeberKen je dat kinderliedje nog van vroeger? “Herfst, herfst, wat heb je te koop? Honderdduizend bladeren op een hoop.” Het nieuwe seizoen lijkt met volle kracht te zijn losgebroken, dus het is weer tijd voor andere kleding. Daarom maakt de zomercollectie plaats voor de najaarscollectie 2017. Kom gauw langs voor nieuwe truien, pullovers en jassen van vele topmerken.

Najaar, perfect voor de open haard, warme truien, …

Alberto herfstmode

Elk seizoen heeft zo zijn charmes, al zullen de meeste mensen wellicht voorkeur hebben voor een bepaald jaargetijde. Wat kunnen we zoal beleven in de herfst? Om te beginnen kleuren de bomen prachtig rood, oranje en bruin. Bovendien zijn sommige dagen uitstekend geschikt om met een kop warme chocolademelk (of wat sterkers … ) en een dekentje op de bank te kruipen met een goed boek. Mensen met een open haard zullen deze ook weer gaan gebruiken en dan leent het najaar zich ook nog uitstekend voor kaarsjes en lange wandelingen in de regen (voor de liefhebber).

De herfstcollectie in het middelpunt

NajaarscollectieNu de herfst is aangebroken, moeten we zo langzamerhand ook weer wat warmere kleding uit de kast trekken. Bij Weber Mannenmode staat daarom de najaarscollectie in de spotlights. Met merken als Camp David, Fynch-Hatton en VanGuard kom jij zelfs een stormachtig seizoen lekker warm en knus door. En bovenal: goedgekleed! We hebben de winkel vol hangen met echte herfsttoppers.

Merken met sterke punten in de herfst

Herfst met Fynch-Hatton

Er zijn enkele merken die zich speciaal richten op bepaalde kledingstukken. Zo kun je bij Meyer en Alberto bijvoorbeeld rekenen op super degelijke broeken met een uitstekende pasvorm. De merken Falke en EGTVED zijn daarentegen vooral gespecialiseerd in sokken. Ook onmisbaar nu we weer richting de winter gaan. Voor een heerlijk warme sweater of juist voor een pullover die net wat dunner is voor de warmere dagen kun je prima terecht bij Fynch-Hatton. Dan hebben we in de winkel bovendien enkele merken die van alles wat hebben, zoals VanGuard, Camp David en Lerros. Denk aan jacks, overhemden en polo’s, maar ook aan broeken, T-shirts, sweaters en truien.

Houd de site in de gaten

Kleurig najaarDikwijls hebben we voor jou interessante aanbiedingen. We proberen altijd nét even wat anders te verzinnen dan anders. Zo hadden we onlangs Super Dolle Dagen, waarbij de zomercollectie voor de helft van de helft over de toonbank ging. Houd dus vooral onze site in de gaten, want we zijn alweer druk aan het nadenken over onze volgende ludieke actie.

Je vindt de meest recente aanbiedingen op onze pagina Acties.