Over ons

oud-logo-weber-herenmode
Het originele logo

Het verhaal van Weber Mannenmode begon ruim 40 jaar geleden toen Jan Weber’s liefde voor mode werd geboren. Na een x-aantal jaren in loondienst werd de droom van een eigen modezaak voor De moderne man’ werkelijkheid. De winkel maakt nu zo’n 18 jaar deel uit van het Beiler straatbeeld.

 

Weber Mannenmode – voor de man die weet wat hij wil.

 

In 1998 opende Weber Mannenmode Beilen zijn deuren. Sindsdien zijn er vele kopjes koffie geschonken en hebben vele tevreden klanten geslaagde aankopen bij ons gedaan. Onze collectie is jaar na jaar op de man van nu aangepast. Zo verkopen we polo’s, overhemden en spijkerbroeken, stropdassen, colberts en pantalons. Maar ook sokken en boxershorts.

 

Wil jij ook een polo, overhemd, spijkerbroek of kostuum op maat kopen? Kom dan gerust eens langs!

Seizoen na seizoen

In de jaren die volgden en alle seizoenen die voorbijkwamen is de kennis van mode groter geworden en bleef de liefde voor het vak bestaan. Sommige merken zijn dan misschien gekomen en andere zijn wellicht gegaan, Weber Mannenmode blijft bestaan.

Inmiddels is de passie voor mode een gezamenlijke passie voor zowel Jan als Pascale, die sinds enkele jaren ook een vast gezicht is in de winkel.

weber-de-map-van-pap
Krantenknipsels uit de ‘map van Pap’

De ‘map van Pap’

Alle krantenknipsels van Weber in het nieuws werden uitgeknipt en in de map van Pap’ gestopt. Uit deze map wisten we het oorspronkelijke logo op te diepen dat je bovenaan de pagina vindt.

In de toekomst hopen we nog vaak in de krant te staan, met acties of andere nieuwswaardigheden. Bovendien kun je ons tegenwoordig ook volgen via onze website, Facebook en Twitter.