Vanguard voordelig (online) bij Weber

VanGuard Jeans actieProfiteer nu van een mooie Vanguard combi deal: koop een Vanguard Polo en Jeans nu samen voor slechts 99 euro!

Wie houdt er niet van aantrekkelijke aanbiedingen? Wij wel! En daarom kun je ook tijdens de lockdown profiteren van topdeals. Elke 3-4 dagen hebben we een super actie op Facebook. Volg ons op Facebook!

Vanguard Combi Actie

Ben je deze lente toe aan iets nieuws? Kom dan profiteren van onze Facebook acties. Op dit moment hebben we een Vanguard Combi Actie. Een spijkerbroek en polo voor een wel heel gunstige prijs! In onze post op Facebook kun je diverse foto’s zien.

 

VANGUARD COMBI AKTIE !!!
* JEANS VANGUARD 109,95 t/m 129,95 met POLO 39,95 (15 kleuren) NU SAMEN 99 EURO.
* BRAM PARIS…

Geplaatst door Weber Mannenmode Beilen op Dinsdag 20 april 2021

Vanguard Combi Deal
  • JEANS VANGUARD € 109,95 t/m € 129,95 met POLO € 39,95 (15 kleuren) NU SAMEN 99 EURO.
  • BRAM PARIS JEANS € 49,95 met POLO € 39,95 NU SAMEN 49 EURO.
Bel 0593-541356: WIJ STUREN OP — OF MAAK EEN AFSPRAAK

Kom op afspraak of ontvang je bestelling thuis

Wil je een nieuwe outfit shoppen, maak dan telefonisch een afspraa of stuur ons een berichtje op Facebook. Je hoeft trouwens niet naar de winkel te komen als je dat niet prettig vindt. Als je telefonisch een bestelling doet, sturen wij deze naar je op!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle acties en voordelen.

Nieuwe merken, vertrouwde merken (zoals Vanguard)

In de winkel kun je zoals je van ons gewend bent allerlei vertrouwde merken vinden. Naast het hierboven genoemde merk Vanguard, hebben wij bijvoorbeeld ook Olymp. Deze fijne overhemden zijn er in diverse uitvoeringen. Met korte mouw of lange mouw, strijkvrij, slimfit, enzovoort.

We hebben ook een nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd: DNR. Zo kun je prachtige Chino’s kopen in diverse trendy kleuren. Denk aan camel en grijswit. Mooie items voor de lente en zomer.

Facebook is the place to be

Hadden we al gezegd dat je regelmatig van deals en acties kunt profiteren? Volg ons op Facebook en je mist nooit meer een van onze topdeals.