Hoera! Weber Mannenmode bestaat 20 jaar …

Weber Mannenmode 20 jaar… en dat willen we met jou vieren! Deze week vieren we een feestje omdat we 20 jaar bestaan. Dat gaat samen met de volgende leuke acties: 1 week lang 20% korting op de volledige collectie, verloting van 20 kledingcheques ter waarde van € 20 en … koffie met gebak!

Wij vieren feest … vier je met ons mee?

20 jaar Weber Mannenmode
Klik voor groter beeld

In 1998 opende Jan Weber de deuren van zijn modezaak voor mannen in Beilen. Omdat wij dit jaar 20 jaar bestaan, vieren we feest met als thema ‘20’. Dit zul je daarom ook terugzien in onze acties.

Deze week is het feest bij Weber Mannenmode en dat moet natuurlijk gevierd worden. Kom je bij ons langs, dan kun je profiteren van onderstaande acties:

  • 1 week lang 20% korting op de gehele voorjaars- en zomercollectie
  • 20 kledingcheques t.w.v. € 20 worden verloot
  • Koffie met gebak voor iedere klant

Hoe het ruim 40 jaar geleden begon

Zo’n 44 jaar geleden begon Jan Weber in de modewereld. Hij blikt terug op het begin van zijn liefde voor mode: “Vanaf mijn 16e werk ik al in de kleding. Ik ben in Heerenveen begonnen en toen ik 38 was heb ik twee jaar in Genemuiden gewerkt.” De liefde voor het vak leeft nog altijd. Of hij al nadenkt over stoppen met werken? “Met pensioen, nee hoor. Ik vind het nog steeds veel te leuk om te doen. Vooral het contact met de klanten, waarvan een groot deel al jaren vaste klant is, is een van de leuke kanten van het werk.” (Een van de redenen waarom je altijd terecht kunt voor een kopje koffie en een praatje.)

1998: van Weber Herenmode …

Korting voorjaarscollectieIn 1998 trok Jan Weber de stoute schoenen aan en begon hij voor zichzelf. Weber Herenmode was geboren. Jan vertelt: “Op mijn veertigste ben ik in Beilen begonnen aan de overkant van waar ik nu zit. Het heette toen Weber Herenmode en ben vanwege de ruimte verhuisd naar de huidige plek. Het was hier twee keer zo groot, zodat ik veel meer collecties kwijt kon.”

… tot Weber Mannenmode vanaf 2007

Van de verhuizing heeft hij nooit spijt gehad. “Dat is een hele goede zet geweest. Het is allemaal wat moderner geworden en verjongd en meer uitstraling ook. Aan de overkant waren we wat klassieker en dat is nu niet meer zo. We hebben het nog wel, maar voor de jongere man hangt hier ook voldoende.” Bovendien kun je terecht voor een complete outfit, omdat Weber Mannenmode niet alleen kleding, maar ook schoenen verkoopt. “Je kan in feite totaal aangekleed van top tot teen de winkel uitlopen. Inclusief ondergoed,” vertelt Jan lachend.

20 jaar: ‘Voor de moderne man die weet wat hij wil’

Sinds de verhuizing en naamsverandering in 2007 zijn er diverse grote merken bijgekomen. Dat betekent dat er naast de ‘klassiekere’ stijl nu ook ruimte is voor moderne kleding. Ook 20-gers en 30-gers kunnen nu prima slagen bij Weber Mannenmode. Jan: “Ze moeten het alleen eerst zien en dan kunnen ze constateren dat we voor hen nogal wat te bieden hebben. Het gaat van sportieve jeans tot kostuums en gerenommeerde trendy merken als Vanguard en Lerros.”

temp-logo-weber mannenmode 20 jaar

Koffie met gebak en voordelig winkelen

Deze week staat in het teken van het 20-jarig jubileum en dat vieren we met koffie en gebak, kledingcheques én 20% korting op de zomer- en voorjaarscollectie. Kom dus langs en vier ons feestje met ons mee! Wie weet loop jij wel de winkel uit met een compleet nieuwe outfit.

Tot snel!