Actie! Vier Pasen met Weber en Jumbo

Unieke actie voor PasenWe hebben een nieuwe unieke actie voor je … Steek jezelf in het nieuw voor Pasen en ontvang een volle Jumbo-boodschappentas ter waarde van € 40! En natuurlijk hangt de nieuwe voorjaarscollectie 2018 alweer in de winkel. Kom en vier met ons de lente.

Hallo lente, hallo Weber, hallo Jumbo!

Lentecollectie 2018De lente is in aantocht en dat betekent voor veel mensen dat het tijd is voor de grote voorjaarsschoonmaak. Ben jij van plan je kledingkast onder handen te nemen? Kom dan vooral langs bij Weber Mannenmode, want wij hebben een unieke actie!

Schaf jij een nieuwe outfit aan bij ons, dan ontvang je daarbij een van onderstaande drie extraatjes. Lees snel verder en ontdek wat deze extra’s inhouden.

Tijdens de Pasen in het nieuw gehuld …

… betekent de voorraadkast gevuld!

In nieuw gehuld … voorraadkast gevuld

 

Een overzicht van onze Vier Pasen actie
Klik voor groter beeld.

Steek jij jezelf met de paasdagen in het nieuw, dan kun je er gelijk voor zorgen dat niet alleen je kledingkast, maar ook je voorraadkast gevuld is. Bij besteding vanaf € 100 kun je al iets lekkers ophalen bij de Jumbo in Beilen. Wat dat precies inhoudt is het volgende:

  • Bij aankopen tot € 100: gratis Roomboter Appeltaart
  • Aankopen van € 100 tot € 150: Volle Jumbo-boodschappentas t.w.v. € 25
  • Alle aankopen vanaf € 150: Volle VanGuard-tas met Jumbo-boodschappen t.w.v. € 40

Vier Pasen in stijl: actie t/m 31 maart

Voorjaarscollectie 2018Deze speciale actie van Weber Mannenmode en Jumbo Beilen geldt tot en met 31 maart 2018. Je hebt dus nog even de tijd om van dit leuke aanbod te profiteren. Het is sowieso de moeite waard om weer eens bij ons langs te komen, want – behalve onze verse koffie – kun je onze nieuwe collectie komen bewonderen. Alle topmerken zijn weer vertegenwoordigd. We hebben weer mooie overhemden, pullovers, jeans en volledige kostuums aan de rekken hangen. Maar natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor sokken, polo’s, jacks en meer.

Altijd in trek: OLYMP overhemden

Ben je op zoek naar OLYMP overhemden? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We hebben ook dit voorjaar de mooiste kleuren en motieven uitgekozen. Van slim fit overhemden tot strijkvrije overhemden, er ligt en hangt weer van alles tussen.

We stellen het merk OLYMP graag aan je voor!

 

Facebook en Twitter

Wist je trouwens dat je ons ook kunt volgen op Facebook en Twitter? Hier houden we je op de hoogte van leuke weetjes en het laatste nieuws.

Psst … volg jij ons al op Facebook of Twitter?