Het merk OLYMP voorgesteld

't Merk OLYMP voorgesteldHeb jij al een OLYMP overhemd? Ze zijn er in allerlei kleuren, maten en patronen. Kies voor een strijkvrij overhemd of voor de slim-fit variant. Behalve overhemden maakt OLYMP bijvoorbeeld ook stropdassen en polo’s. Ken jij het merk OLYMP nog niet? We stellen deze succesvolle kledingmaker graag aan je voor.

‘t Merk OLYMP bij Weber Mannenmode

Een van de populairste merken bij Weber Mannenmode is OLYMP. Dit van oorsprong Duitse merk is wereldwijd bekend én geliefd en werd opgericht in 1951. Het motto van OLYMP heeft alles te maken met succes: “Mannen in OLYMP zijn succesvol, hechten waarde aan een modieus-gedistingeerde verschijning en slaan in iedere levenssituatie een perfect figuur – in de outfit van OLYMP”, aldus de OLYMP-filosofie. Verder stelt dit merk uit Duitsland kwaliteit voorop, bij het vervaardigen van zijn producten. Draagcomfort is bovendien een belangrijk punt, evenals onderhoudsgemak. Uiteraard dit alles gecombineerd met een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding.

 

Lees ook Vlekken? Niet meer met wasvoorschriften OLYMP overhemden

Overhemden, polo’s, stropdassen en meer

Wat voor mode-items kun je zoal vinden in de collectie van OLYMP? Dat zijn onder andere overhemden in diverse uitvoeringen: (vanzelfsprekend) in verschillende maten met een patroon of zonder, kleurrijk of juist ingetogen. Denk aan de volgende soorten OLYMP overhemden:

  • Strijkvrije overhemden
  • Merk OLYMP logoPrint overhemden
  • OLYMP klassiekers
  • Huwelijkshemden

Naast de vele verschillende overhemden verkoopt OLYMP ook truien, T-shirts, polo’s en stropdassen. Zo is er voor elke gelegenheid wel een outfit samen te stellen. En waarom zou je niet een OLYMP overhemd combineren met bijvoorbeeld een Meyer broek?

Een tipje van de sluier: collectie najaar/winter 2017

Momenteel kun je in de winkel de zomercollectie nog vinden. Maar het duurt niet lang meer of de najaarscollectie hangt weer in de rekken. Ben je ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe collectie? Bekijk dan onderstaand filmpje dat je ook op de website van OLYMP zelf kunt vinden. Daarnaast kun je natuurlijk altijd langskomen in Beilen, waar de koffie vers bereid wordt en waar je de OLYMP collectie in levende lijve kunt bekijken én proberen. Wij zorgen altijd voor een mooi assortiment uiteenlopende OLYMP overhemden.

OLYMP collectie najaar/winter 2017: