Gratis Jumbo-boodschappen bij Weber Mannenmode

weber actie jumbo boodschappen pasenHet is weer tijd voor een van onze favoriete acties: ontvang gratis een goed gevulde Jumbo-boodschappenpakket terwijl je jezelf trakteert op een nieuwe paasoutfit. Lees snel verder voor het hoe en wat van deze actie!

Weber Mannenmode deelt uit

Het is nog even aftellen tot Pasen, maar je kunt je alvast voorbereiden door te shoppen voor een nieuwe outfit. En dat is nu nóg aantrekkelijker met de nieuwe actie bij Weber Mannenmode. We vonden het weer tijd voor onze favoriete actie. Daarom ontvang je tot en met zaterdag 20 april een goed gevulde tas of doos met boodschappen bij aankoop van een nieuwe outfit.

Mooie paasoutfit én een volle voorraadkast

Zo sla je twee vliegen in één klap: jij in het nieuw en een goed gevulde voorraadkast. Kom dus snel langs en laat je inspireren door de laatste mode. Met het voorproefje van mooier weer waar we deze zondag al van konden genieten nog vers in het hoofd, is nu een uitstekend moment om een vrolijke voorjaarsoutfit samen te stellen. Of ga nog een stapje verder en bereid je vast voor op de zomer.

Actie tot en met 20 april

De actie werkt op de volgende manier. Al bij aankopen tot € 100 ontvang je een overheerlijke roomboter appeltaart. Aankopen van € 100 tot € 250 leveren je een goed gevulde boodschappentas van Jumbo op, met boodschappen ter waarde van € 25. Tot slot ontvang je zelfs een doos vol lekkernijen ter waarde van € 50 bij aankopen vanaf € 250.

In het kort: je ontvangt een

  • roomboter appeltaart bij aankopen tot € 100
  • tas boodschappen t.w.v. € 25 bij aankopen tussen € 100 en € 250
  • doos boodschappen t.w.v. € 50 bij aankopen vanaf € 250

Nieuwe collecties

Weber Mannenmode volgt de nieuwste modetrends op de voet. Daarom kun je bij ons altijd terecht voor de laatste mode. Kom langs en doe inspiratie op voor de voorjaarscollectie en zomercollectie. Shop je favoriete merken of ontdek nieuwe merken. We kunnen je voorzien van deskundig advies … onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Tot ziens in de winkel!