Miljonair worden bij Weber Mannenmode

Ontvang twee Staatloten bij besteding van elke 50 euroMet onze spectaculaire openingsactie kun jij miljonair worden in de Staatsloterij. Bij iedere € 50 die je bij ons besteedt, ontvang je gratis Staatsloten. Hoe meer loten, hoe groter je kans op de miljoenenjackpot. Wij zeggen: het nieuwe seizoen is geopend!

Openingsactie voor het nieuwe seizoen

Eind vorige maand schreven we het al: de voorjaarscollectie van 2017 hangt in de winkel. Komende week openen we het seizoen officieel met een spectaculaire openingsactie. Jij kunt Staatsloten verzamelen door bij ons te winkelen. Tijdens de volgende Staatsloterij trekking op 10 april kun jij vervolgens misschien wel miljonair worden. Doe je mee?

Hoe kun je miljonair worden bij Weber Mannenmode?

  • Wil je miljonair worden kom dan winkelen bij Weber MannenmodeBij besteding van elke € 50,- ontvang je twee 1/5 Staatsloten
  • Hoe hoger de besteding, hoe meer loten, hoe groter de kans om te winnen

De actie loopt tot en met 1 april 2017. Verzamel zo veel mogelijk 1/5 Staatsloten en doe mee aan de Staatsloterij trekking van 10 april. Wie weet word jij wel miljonair!

Zien we je binnenkort in de winkel?

 

Uitnodiging voor het nieuwe seizoen, kom miljonair worden

Kans op jackpot met 1/5 Staatsloten

De mega jackpot voor de trekking van 10 maart staat op € 27.000.000. Zevenentwintig miljoen euro! Dat is nogal een prijs. Als dat op een van jouw 1/5 Staatloten zou vallen, betekent dat dus dat je een vijfde van dat enorme bedrag ontvangt. Dat is bijna 5,5 miljoen euro. Volgens de website van de Staatsloterij valt de jackpot 100% zeker op 10 maart. Dan zou de volgende jackpot, die van 10 april, weer bij 7,5 miljoen euro beginnen.

Een vijfde van 7,5 miljoen

Als je meedoet aan de trekking van de 10e van de maand, speel je automatisch mee voor de jackpot. Valt die op een van jouw 1/5 loten, dan ontvang je in de Staatsloterij trekking van 10 april dus een vijfde deel van de jackpot van 7,5 miljoen euro. Oftewel 1,5 miljoen euro.

Het kan trouwens ook gebeuren dat de jackpot op 10 maart wéér niet valt, dan maak je dus kans op een vijfde deel van een nog veel hoger bedrag dan de hierboven genoemde 7,5 miljoen. Laten we het hopen!

Leuke weetjes

Wat en wanneer was de allerhoogste Staatsloterij jackpot ooit?
Deze viel in mei 2013 en bedroeg maar liefst 38,4 miljoen euro. De gelukkige winnaar was een inwoner van Utrecht.

Hoe stijgt de jackpot?
Iedere keer dat een jackpot opnieuw begint, wordt gestart met een bedrag van 7,5 miljoen euro. Als de jackpot in de trekking niet valt, wordt het bedrag meegenomen naar de volgende trekking. Zo kan het gebeuren dat hij op ruim 20 miljoen euro komt te staan. Of dus op 38,4 miljoen zoals de hoogste Staatsloterij jackpot ooit.

Voorproefje van de nieuwe collectie

Benieuwd naar de voorjaarscollectie? Bekijk hieronder alvast een voorproefje …

 

Voorjaarscollectie Alberto

Voorjaarscollectie Olymp

Voorjaarscollectie Lerros