Voorjaarscollectie 2017 in de winkel. Al gezien?

Ben jij al klaar voor de lente? Bekijk de Voorjaarscollectie 2017Nog even en het voorjaar gaat beginnen. Dat betekent dat Weber Mannenmode Beilen de Voorjaarscollectie 2017 in de winkel heeft hangen. Heb jij hem al gezien? De frisse en vrolijke kleuren stralen je tegemoet en geven je nog meer zin in de lente. Kom je langs?

Bijna voorjaar, tijd voor de nieuwe collectie

Voorjaarscollectie Weber Mannenmode BeilenHoewel het weer de afgelopen dagen anders deed vermoeden, komt de lente toch steeds dichterbij. Sterker nog, op 1 maart begint de meteorologische lente. Toegegeven, op de astronomische lente moeten we nog ongeveer drie weken wachten. Maar dat betekent niet dat je perse moet wachten om je garderobe een frisse metamorfose te kunnen geven. In afwachting van het betere weer, kun je alvast met een geheel nieuwe look in de stemming komen. Lekker toch?

Lees ook onze tips voor het schoonhouden van OLYMP overhemden

Voorjaarscollectie 2017: frisse en vrolijke kleuren

Kleur in de Voorjaarscollectie van AlbertoWij hebben de winkel al een mooie make-over gegeven de laatste paar weken. Ben jij al langs geweest om de frisse kleuren van onze merken te bekijken? De luchtige jacks van Lerros hangen er mooi bij. Wat kleuren betreft zijn er allerlei frisse, vrolijke tinten groen en blauw. En er zijn niet alleen lentejasjes, maar ook vesten, overhemden en pullovers voor als de dagen nog wat fris zijn.

Ook Alberto heeft een leuke voorjaarscollectie in 2017. Zo zijn er bijvoorbeeld bodywarmers en jeans, maar ook sportieve sneakers te bewonderen in de winkel.

Wist je trouwens dat we deze lentecollectie eind vorig jaar al hebben uitgezocht?

Ludieke acties bij Weber

Trouwens, we organiseren vaak ludieke acties in de winkel. Zo kun je dikwijls profiteren van hoge kortingen op eerdere collecties of op een primeur van de nieuwste collectie. Daarnaast hebben we wel eens een waardebon voor de wasstraat weggegeven of een tas vol boodschappen van de Jumbo. Wil je voordelig een kostuum kopen of kledingstukken combineren voor een goede deal? Houd dan onze website in de gaten, of kom gewoon gezellig langs in de winkel. Op onze actiepagina en in de krant kun je de meest recente acties wel vinden.

Zien we je gauw? Dan kun je gelijk onze nieuwe koffiemachine van Douwe Egberts uitproberen …