Najaarscollectie 2016 en onze nieuwe website

stropdassenDe Najaarscollectie 2016 hangt nu in de winkel! Bekijk op onze totaal vernieuwde website alvast een voorproefje – of kom gezellig bij ons langs. De koffie staat klaar …

Plus, profiteer tot en met zaterdag 1 oktober van onze najaarsactie en verzilver de waardecheque van € 25.

Nu in de winkel: Najaarscollectie 2016

najaar2016-vanguard-camp-david-alberto
Vanguard, Camp David, Alberto

Onze Najaarscollectie hangt in de winkel. We hebben weer prachtige collecties van veel van onze favoriete merken, zoals Olymp, Lerros en Camp David. Klik rond op de site voor enkele foto’s, of trek meteen de spreekwoordelijke stoute schoenen aan en kom bij ons langs. Daar kun je meteen de waardecheque (t.w.v. € 25) verzilveren uit de krant van woensdag 21 september.

Profiteer van onze speciale aanbieding

Heb je de advertentie in de Krant van Midden Drenthe gezien? Dan weet je dat we weer een mooie actie voor je hebben. Laat je bij Weber Mannenmode Beilen verrassen en verzilver deze modecheque. Het gaat om een waardecheque van € 25 bij een besteding van minimaal € 100. Dat is snel verdiend. Profiteer tot en met zaterdag 1 oktober van dit aanbod.

najaarscollectie 2016-set2Ook onze website in een nieuw jasje

Ben je een frequente bezoeker van Weber-Mannenmode.nl dan heb je het misschien al gezien: we hebben niet alleen de nieuwe najaarscollectie in de winkel hangen. Ook hebben we onze website in een geheel nieuw jasje gestoken. Zo vind je meer informatie over onze collectie en onze merken. Wil je meer over ons weten? Wij stellen ons graag aan je voor. Uiteraard blijft er nog steeds voldoende aandacht voor de vele acties waarvan je keer op keer kunt profiteren. En natuurlijk kun je ons volgen via Facebook en Twitter.

Benieuwd naar de Voorjaarscollectie 2017?

Weber Mannenmode heeft de inkopen voor de Voorjaarscollectie van 2017 deze zomer net afgerond. Ben je benieuwd naar wat je volgend voorjaar kunt verwachten? Bekijk dan het verslag van onze bezoekjes aan diverse kledingbeurzen en showrooms in Nederland in een van onze volgende blogs. Want, jawel, een blog met interessante weetjes of nieuws is een van de nieuwe features van onze website. We hopen je snel (weer) online of in de winkel te mogen verwelkomen. Tot dan!