Weber Mannenmode op kerstmarkt Beilen

Volop gezelligheid op kerstmarkt Beilen mét aanbiedingen van Weber MannenmodeAanstaande vrijdag 16 december is het weer zover en zal de jaarlijkse kerstmarkt Beilen nóg gezelliger maken. Ook dit jaar zijn wij van de partij. Met mooie aanbiedingen, natuurlijk! Kom langs tussen 14.00 en 21.00 uur en proef vast van die gezellige kerstsfeer.

Raak in kerststemming deze vrijdag

De feestdagen staan voor de deur. Overal sieren gezellige lichtjes huizen en straten, kerstmuziek schalt vrolijk door vele winkels en kantoorgebouwen. Kortom, dit is een periode met volop sfeer. En wat past er beter bij kerst dan een middag en avond met kerstkraampjes?

Op 16 december zal de kerstmarkt Beilen weer omtoveren tot een extra sfeervol centrum.

Ook Weber Mannenmode op kerstmarkt Beilen

Weber Mannenmode aanwezig op kerstmarkt BeilenMorgen is Beilen alvast in opperbeste kerststemming. Kom je gezellig bij ons langs op de jaarlijkse kerstmarkt? Ook Weber Mannenmode is namelijk weer van de partij. En natuurlijk kun je rekenen op mooie kerstaanbiedingen. Bij onze kraam kun je genieten van enkele must haves uit onze collectie voor speciale kerstprijzen. Daarnaast hebben we regelmatig aanbiedingen in de winkel.

Profiteer van onze speciale kortingen:

  • Katoenen V-hals truien van € 49.95 voor € 25
  • Overhemden van € 45 voor € 25

I’m dreaming of a white Christmas … het weer morgen

De kans is klein dat er morgen sneeuw ligt. Volgens de weersvoorspellingen van WeerPlaza kunnen we morgen echter wél rekenen op droog weer, met zelfs kans op een zonnetje. ’s Middags ligt de temperatuur rond de 5°C. Richting de avond koelt het af tot zo’n 1 à 2 graden Celsius. Daarbij voelt het zelfs nog kouder. Kleed je dus goed warm aan als je de straat op gaat!

Weersvoorspellingen tijdens kerstmarkt Beilen

Genieten van veel verschillende kraampjes

Volop gezelligheid op kerstmarkt Beilen en Weber Mannenmode aanbiedingenBehalve onze kraam kun je op de Beiler kerstmarkt 2016 uiteraard nog veel meer kraampjes bezoeken. Denk aan stands met snuisterijen, kerststukken en cadeaus. Er staan zowel winkeliers als hobbyisten, dus er valt genoeg te beleven.

Bovendien zal ook de innerlijke mens zich er thuis voelen, tussen de verse kniepertjes en warme drankjes. Er zal een kerststal zijn, ’s middags wordt er geschminkt en vanaf 19.00 uur kunnen we genieten van de muzikale kunsten van popkoor Amuzed.

Zien we je vrijdag 16 december tussen 14.00 en 21.00 uur in de Brinkstraat?