4 spectaculaire aanbiedingen in Mode 10-daagse

Spectaculaire aanbiedingen tijdens Mode 10-daagseKom langs bij Weber Mannenmode in Beilen voor een lekker kopje koffie en … 4 spectaculaire aanbiedingen tijdens de Mode 10-daagse. Je ontvangt korting op broeken, jacks, jeans én shirts. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!

Mode 10-daagse

Begin vorige maand kon je profiteren van de Jumbo-boodschappentassenactie. Deze maand is de Mode 10-daagse aan de beurt. Tien volle dagen kun je bij Weber Mannenmode profiteren van spectaculaire aanbiedingen. Geïnspireerd door het heerlijke weer waar we deze dagen (gelukkig!) steeds vaker van kunnen genieten, is het toch ook wel weer tijd voor wat nieuws?

4 spectaculaire aanbiedingen

We hebben weer een mooie actie bedacht. Dit keer kun je als nieuwe en trouwe klant genieten van maar liefst 4 spectaculaire aanbiedingen.
Bekijk ze alle vier hieronder:

  • Meyer broeken nu voor € 69,-
  • Alle jacks met 25% korting
  • Stretch jeans in 3 lengtes nu 2 voor maar € 65,- (€ 39,95 per stuk)
  • Shirts met korte mouw van € 39,95 nu voor € 25,- per stuk

Hul jezelf in het nieuw tijdens de vrije dagen

Er staan weer een boel vrije dagen op stapel. Denk aan Hemelvaartsdag en het Pinksterweekend. Zie jij jezelf al in het nieuw gehuld? Nog niet? Dan is een bezoekje aan onze winkel helemaal een must. Zeker nu je kunt profiteren van onze spectaculaire aanbiedingen.

Meyer broeken en shirts met korte mouwen

Meyer broekenIn ons assortiment hebben we diverse mooie merken, waaronder Meyer, ‘trousers for a perfect fit’. De perfecte pasvorm van Meyer broeken zorgt ervoor dat jij goed voor de dag kunt komen, ongeacht de gelegenheid. En ze kosten nu maar € 69,- per stuk.

Hetzelfde geldt voor onze zomers shirts met korte mouwen. Hiervan kun je er nooit te veel hebben, zeker niet als het mooie weer aanhoudt. Voor het geld hoef je het al helemaal niet te laten: ze kosten slechts € 25 per stuk. Ben je op zoek naar een nieuw zomers jack? Voor alle jacks geldt tijdens de Mode 10-daagse een korting van 25%. Tot slot kun je voor slechts € 65 twee jeans aanschaffen om je garderobe verder mee uit te breiden. De jeans zijn verkrijgbaar in 3 lengtes.

Steeds weer nieuwe acties

Houd onze website en De Krant van Midden-Drenthe in de gaten voor onze ludieke acties. We bedenken steeds weer iets nieuws! Bekijk ook eens de Facebook-pagina van Weber Mannenmode.