Nieuwe Weber actie: gevulde Jumbo boodschappentas

Wil jij Pasen in het nieuw gestoken vieren en er een goed gevulde voorraadkast aan overhouden? Kom dan snel langs bij Weber Mannenmode in Beilen. De nieuwe Weber actie is van start gegaan en levert je een overvolle Jumbo boodschappentas op bij besteding vanaf € 100.

Profiteer van de nieuwe Weber actie

Kom winkelen in de Brinkstraat in Beilen en profiteer van een wel heel unieke en ludieke Weber actie. Weber Mannenmode helpt je graag aan een nieuwe outfit én een volle voorraadkast voor Pasen. Komt goed uit, nu de nieuwe voorjaarscollectie weer in de winkel hangt.

Bij besteding vanaf € 100 een gevulde boodschappentas van Jumbo Mulder

De actie werkt als volgt, je ontvangt tot en met zaterdag 15 april sowieso een presentje van ons. Om precies te zijn hebben we drie verschillende paascadeaus uit te delen.

Je ontvangt geheel gratis een:

  • Roomboter appeltaart bij aankopen tot € 100
  • Jumbo-boodschappentas met € 25 aan gratis boodschappen bij aankopen van € 100 tot € 150
  • Echte VanGuard-tas met € 40 aan gratis boodschappen bij aankopen vanaf € 150

 

Goed gevulde boodschappentas van Jumbo Mulder bij Weber Mannenmode

Profiteer tot en met zaterdag 15 april 2017

Je kunt nu al langskomen om van deze Weber actie te profiteren. Het is een unieke actie, uit een lange lijst met unieke acties van Weber Mannenmode. We bedenken steeds wat nieuws voor onze gewaardeerde klanten. Profiteer tot en met zaterdag 15 april en kom je volle boodschappentas ophalen. Er zal allerlei lekkers in zitten, dat ongetwijfeld van pas kan komen tijdens de paasdagen.

De nieuwe collectie

Misschien ben je al langs geweest om de voorjaarscollectie te bewonderen. Nu het weer ook steeds vaker mee lijkt te werken, hebben wij in elk geval weer ‘last’ van lentekriebels. Op naar nog meer zonnige dagen (in een geheel nieuwe outfit, natuurlijk). Zie we je gauw?