Gratis Jubileumdoos bij nieuwe outfit: Weber Mannenmode 20 jaar

Gratis jubileumdoos bij aankoopShop je tot en met 29 september bij Weber Mannenmode in Beilen, dan ontvang je daar een mooi presentje bij. Steek je in het nieuw en je gaat niet alleen naar huis met een topoutfit, maar ook met een goed gevulde Jubileumdoos. Of een lekkere appeltaart.

Weber Mannenmode is jarig

nieuwe collectie najaar 2018

Het was 1998 toen Jan Weber de deuren van zijn nieuwe modezaak opende. Toen nog Weber Herenmode, nu Weber Mannenmode. Inmiddels is Weber Mannenmode een begrip geworden in Beilen. Je kunt er terecht voor eigentijdse mode en vindt er alles van jacks, colberts en pantalons tot broeken, shorts, polo’s en truien. Behalve bovenstaande zijn er ook sokken en – meer recent – schoenen aan het assortiment toegevoegd.

Alweer feest

In april vierden we ook al feest en maakte elke klant kans op een kledingcheque ter waarde van € 20. Bovendien hadden we toen koffie met gebak voor iedere klant en kon je een week lang shoppen met 20% korting op de voorjaars- en zomercollectie.

Nu de najaarscollectie 2018 in de rekken hangt, zetten we deze week het feestvieren voort met onze nieuwste actie. Zo ontvang je tot en met zaterdag 29 september een:

  • Luxe roomboter appeltaart (bij besteding tot € 100)
  • Goed gevulde Jubileumdoos MET cadeaubon (bij besteding vanaf € 100)

We hebben deze jubileumactie georganiseerd samen met Jumbo Mulder in Beilen, die dan ook de appeltaarten en gevulde Jubileumdozen verstrekt. Ben jij ook zo benieuwd wat er allemaal voor lekkernijen en andere verrassingen in die luxe (lekker groot uitgevallen) doos zitten?

Passie voor mode

najaarscollectie 2018Wat is er in die 20 jaar allemaal gebeurd? Een verhuizing, bijvoorbeeld. En natuurlijk de veranderingen in de mode. Maar met het verstrijken van de jaren is er een ding niet veranderd: de passie voor mode. Jan zelf zegt dat hij al van kinds af aan wist dat hij in de modewereld wilde werken. En dat doet hij vol overgave. Vakantie is hem vreemd, maar dat geeft niks, want hij doet het graag. Bovendien is een stevige arbeidsethos hem met de paplepel ingegoten.

In de winkel aan de Brinkstraat kun je terecht voor een zeer uitgebreide collectie kleding, passend bij de moderne man. Jan Weber speelt in op de actuele modetrends en heeft van alles in huis. Bovendien kun je altijd rekenen op advies van de vaste medewerkers.

Nieuw in de collectie: schoenen

Schoenen van het merk DigelNaast bekende en geliefde merken zoals Vanguard, Com4, Lerros, Olymp, Meyer, HV Polo, Baileys en Alberto, kun je sinds kort ook schoenen kopen bij Weber Mannenmode. Deze Digel schoenen zijn er in allerlei kleuren en uitvoeringen, zoals je in onze collectie hier op de site ook kunt zien. De najaarscollectie 2018 hangt trouwens al in de rekken dus kom gauw langs!

Zien we je binnenkort in de winkel voor een nieuwe outfit uit de najaarscollectie, een appeltaart, een Jubileumdoos, een paar schoenen en/of een kop koffie?